Optø Belugabollerne.
Kog pasta efter anvisningen på pakken.
Varm tomatsaucen i en gryde.
Rist solsikkekernerne let på en tør pande, til
de er gyldne.
Steg Belugabollerne på panden i et par minutter, og vend dem i tomatsaucen lige inden servering.
Anret pastaen på en tallerken, og fordel tomatsauce med Belugaboller ovenpå. Top med de ristede solsikkekerner, plukket basilikum og Vesterhavsost i flager.
Optø Belugabollerne.
Kog pasta efter anvisningen på pakken.
Varm tomatsaucen i en gryde.
Rist solsikkekernerne let på en tør pande, til
de er gyldne.
Steg Belugabollerne på panden i et par minutter, og vend dem i tomatsaucen lige inden servering.
Anret pastaen på en tallerken, og fordel tomatsauce med Belugaboller ovenpå. Top med de ristede solsikkekerner, plukket basilikum og Vesterhavsost i flager.