-
Skyl muslingerne i koldt vand. Kontrollér, at alle er levende. Det gøres ved at give hver musling, der er åben, et let bank mod bordet. Hvis den er levende, vil den lukke sig. Hvis den ikke lukker sig, skal den kasseres. Muslinger, hvor skallen er knækket skal også kasseres.
-
Kom 1 liter vand i en gryde, og kog op. Kom muslingerne heri, og lad dem koge i ca. 3 minutter, indtil de har åbnet sig.
-
Hæld muslingerne op i en fin sigte og gem kogevandet. Kasser de muslinger, der eventuelt ikke har åbnet sig.
-
Skær løg og hvidløg i fine tern, og svits i gryden i lidt olie. Svits også krydderierne i gryden.
-
Skær blomkålshovedet i små buketter, og svits i gryden.
-
Kom kogevand og cremefraiche heri, og lad suppen simre i 5 minutter. Smag til med salt og peber.
-
Pil muslingerne ud af skallerne, kom i suppen.
-
Smag til med citronsaft, og servér.
-
Så er der serveret!