{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle
{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle
Bøftomater med panzanella
Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}
Let
Se opskriften på Bøftomater med panzanella. Vi har samlet et stort udvalg af lette og lækre madopskrifter. Se dem alle her.
Skær et godt stykke af toppen af tomaten lige af og skrab al indmad ud (gem til en anden dag og brug det i en salat). Kom i en skål og brug til salat.
Skær tomatens låg i tynde skiver. Skær løg i helt tynde strimler og vend med tomaterne.
Skær brød i tynde skiver og vend i skålen.
Rør olie, balsamico, lidt salt, sukker og peber sammen og vend i skålen. Kom nu salaten op i de udhulede bøftomater.
Dæk med film og stil i køleskab.
Tag ud 30 minutter før de skal spises. Stik basilikumblade ned i tomaterne og sæt dem på buffeten.