Nem og lækker opskrift på lun gedeost med smørstegte rabarber. Klik her og find inspiration blandt mere end 1000 lækre opskrifter til både aftensmad og dessert.
Tilberedning
Sæt ovnen på 200 grader.
Skær stilkene i 7 cm lange stykker. Steg rabarberstilkene i smør på en pande på begge sider.
Drys sukker og eddike over og lad smelte. Tag panden fra varmen og lad stå.
Skær osten i 2 cm skiver og læg på en bradepande med bagepapir. Bag osten til den er let smeltet og gylden. Kig efter 5 minutter.
Ordn salaten og fordel på fire tallerkener. Kom ost og rabarber herpå. Smag skyen på panden til med lidt salt og dryp over salaten. Afslut med pinjekerner.
Skær stilkene i 7 cm lange stykker. Steg rabarberstilkene i smør på en pande på begge sider.
Drys sukker og eddike over og lad smelte. Tag panden fra varmen og lad stå.
Skær osten i 2 cm skiver og læg på en bradepande med bagepapir. Bag osten til den er let smeltet og gylden. Kig efter 5 minutter.
Ordn salaten og fordel på fire tallerkener. Kom ost og rabarber herpå. Smag skyen på panden til med lidt salt og dryp over salaten. Afslut med pinjekerner.