Sprød salat med rabarber, ærtespirer og ristede kerner
Sprød salat med rabarber, ærtespirer og ristede kerner
PT25M25 minLet
Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}
25 minLet
Tilberedning
Rens rabarber, og skær dem i tynde skiver. Vend dem med flydende honning.
Rør cremefraiche med salt, peber og lidt friskpresset limesaft.
Rist græskarkernerne let gyldne på en tør pande, og drys med salt. Skyl og skær agurk i mindre stykker. Skyl salater, og pluk dem i passende stykker.
Vend salaterne med agurk og lidt friskpresset limesaft, og anret det på et fad.
Fordel honningmarineret rabarber, ristede græskarkerner og ærtespirer over, og dryp med lidt cremefraichedressing.
Rens rabarber, og skær dem i tynde skiver. Vend dem med flydende honning.
Rør cremefraiche med salt, peber og lidt friskpresset limesaft.
Rist græskarkernerne let gyldne på en tør pande, og drys med salt. Skyl og skær agurk i mindre stykker. Skyl salater, og pluk dem i passende stykker.
Vend salaterne med agurk og lidt friskpresset limesaft, og anret det på et fad.
Fordel honningmarineret rabarber, ristede græskarkerner og ærtespirer over, og dryp med lidt cremefraichedressing.