Sådan laver du sushi med røget laks og wasabi. Klik her og søg blandt mere end 1000 lækre opskrifter.
Tilberedning
Kog risene efter pakkens anvisning.
Bland risvineddike, sukker og salt sammen og rør i den kogte ris.
Læg den varme ris på et stykke bagepapir og fold resten af papiret over risene. Pres risene til en firkant, ca 2 cm tyk, og lad den blive kold.
Smag mayonnaise til med wasabi og fordel på de kolde ris. Skær risene ud i mindre firkanter og anret med et stykke laks og avocado på toppen.
Kilde: Irma krydderiet 3, 2003
Bland risvineddike, sukker og salt sammen og rør i den kogte ris.
Læg den varme ris på et stykke bagepapir og fold resten af papiret over risene. Pres risene til en firkant, ca 2 cm tyk, og lad den blive kold.
Smag mayonnaise til med wasabi og fordel på de kolde ris. Skær risene ud i mindre firkanter og anret med et stykke laks og avocado på toppen.
Kilde: Irma krydderiet 3, 2003