Pluk krydderurterne, og gem lidt til pynt.
Pil og skær hvidløg i tynde skiver, og pres saften af citronen.
Blend krydderurterne i en blender sammen med olivenolie, hvidløg og citronsaft, til det får en jævn konsistens.
Smag til med salt og peber.
Kog spaghetti efter anvisningen på emballagen. Hæld vandet fra.
Vend spaghettien sammen med krydderurteolie og revet parmesan.
Servér i dybe tallerkener, og top med ekstra revet parmesan og krydderurter.
Pluk krydderurterne, og gem lidt til pynt.
Pil og skær hvidløg i tynde skiver, og pres saften af citronen.
Blend krydderurterne i en blender sammen med olivenolie, hvidløg og citronsaft, til det får en jævn konsistens.
Smag til med salt og peber.
Kog spaghetti efter anvisningen på emballagen. Hæld vandet fra.
Vend spaghettien sammen med krydderurteolie og revet parmesan.
Servér i dybe tallerkener, og top med ekstra revet parmesan og krydderurter.