Rens fennikel, og skær den i papirtynde skiver på langs, gerne på et mandolinjern.
Vend fennikel med finthakket dild, citronsaft, olivenolie, salt og peber.
Kog pasta efter anvisningen på emballagen.
Skær broccoli i små buketter, og skyl dem. Skyl og halvér cherrytomater.
Kog broccoli i letsaltet vand i en stor gryde i 3-4 minutter. Hæld vandet fra.
Tilsæt piskefløde og cherrytomater, og lad det koge kort sammen med broccolien.
Smag til med salt og friskpresset citronsaft.
Vend rejer i gryden, og varm det hele godt igennem i få minutter. Vend den kogte, afdryppede pasta i gryden.
Anret pastaretten i dybe tallerkener, og top med fennikelsalat.
Rens fennikel, og skær den i papirtynde skiver på langs, gerne på et mandolinjern.
Vend fennikel med finthakket dild, citronsaft, olivenolie, salt og peber.
Kog pasta efter anvisningen på emballagen.
Skær broccoli i små buketter, og skyl dem. Skyl og halvér cherrytomater.
Kog broccoli i letsaltet vand i en stor gryde i 3-4 minutter. Hæld vandet fra.
Tilsæt piskefløde og cherrytomater, og lad det koge kort sammen med broccolien.
Smag til med salt og friskpresset citronsaft.
Vend rejer i gryden, og varm det hele godt igennem i få minutter. Vend den kogte, afdryppede pasta i gryden.
Anret pastaretten i dybe tallerkener, og top med fennikelsalat.