Hvis du leder efter den bedste opskrift på rillette af kylling, så behøver du ikke at lede længere. Her finder du en lækker opskrift, du ikke vil gå glip af.
Tilberedning
Sæt ovnen på 225 grader.
Dup kyllingelårene tørre og læg dem i en mindre ildfast form. Skær fennikel i små stykker og læg i formen. Pres citronsaft hen over og vend kylling og fennikel med olie, salt og peber. Gennemsteg kyllingen i cirka 40 minutter.
Tag ud og afkøl helt.
Tag nu kød og skind fra tre lår og hak helt fint. Vend med lidt olie fra formen. Smag til med salt og peber.
Skær courgetten i helt tynde strimler og vend med olie. Anret courgetten i små bunker, gerne i dybe tallerkener.
Pres kyllingekødet sammen og anret midt på salaten. Pynt med kørvel og sort salt.
Dup kyllingelårene tørre og læg dem i en mindre ildfast form. Skær fennikel i små stykker og læg i formen. Pres citronsaft hen over og vend kylling og fennikel med olie, salt og peber. Gennemsteg kyllingen i cirka 40 minutter.
Tag ud og afkøl helt.
Tag nu kød og skind fra tre lår og hak helt fint. Vend med lidt olie fra formen. Smag til med salt og peber.
Skær courgetten i helt tynde strimler og vend med olie. Anret courgetten i små bunker, gerne i dybe tallerkener.
Pres kyllingekødet sammen og anret midt på salaten. Pynt med kørvel og sort salt.