Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Rossinis røget laksefilet med Baerii Caviar og cremet citroncreme

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 1 t sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} økologiske citroner
  • 3 økologiske citroner
  • {{ 120 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g sukker
  • 120 g sukker
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk. god olivenolie
  • 4 spsk. god olivenolie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} vaniljestang
  • 1 vaniljestang
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk. røget laksefilet
  • 1 stk. røget laksefilet
  • {{ 30 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g Baerii Caviar
  • 30 g Baerii Caviar
  • Salt
  • Salt
  • Sort peber
  • Sort peber
  • Aromatiske urter (Blød timian, rosmarin, salvie, stedmoderblomst og gåsefod)
  • Aromatiske urter (Blød timian, rosmarin, salvie, stedmoderblomst og gåsefod)

Tilberedning

Vask citronerne godt og pak dem ind i sølvpapir. Dernæst skal de bages i ovnen ved 180 C i cirka 40 minutter. Alt efter hvor store de er. Citronerne skal bages bløde. Tag citronerne ud og kom dem i en blender med skal og det hele. Tilsæt sukker, olivenolie og vaniljekorn. Blend massen ved høj impuls til cremen er lind. Smag til med salt og peber. Når citroncremen er afkølet, er den klar til servering. Skær laksefileten på langs i tynde skiver og anret den med kaviar og urter. Citroncremen spises til, og et godt brød fra Irma som supplement er en god idé.