-
Kom ris og vand i en gryde og kog i 15 minutter.
-
Lad risene trække under låg i 5 min.
-
Bland risvineddike, sukker og salt og rør i den kogte ris.
-
Lad risene stå og blive lune.
-
Rør mayonnaisen med 2 tsk. wasabi.
-
Skær agurken i fire tynde ½ cm tykke strimler uden kerner.
-
Se på tangpakken hvordan du ruller sushien sammen.
-
Læg en tangplade på en rismåtte.
-
Læg en fjerdedel ris på den nederste del af tangpladen.
-
Pres et stykke agurk let ned i risen.
-
Fordel 1 spiseskefuld mayonnaise langs agurken.
-
Læg nogle hummerhaler ovenpå mayonnaisen.
-
Rul tangrullen fast sammen og lad den ligge med lukningen nedad, imens du laver de næste ruller.
-
Skær rullerne i mundrette stykker og server sushien med soja, evt. tilsmagt med lidt wasabi.
-
Færdigt arbejde.