-
Vådt salt til at anrette på De rå æg åbnes forsigtigt med en lille kniv, og skallerne gøres rene. Det er meningen, at retten skal ligne et blødkogt æg, så det er altså kun toppen af ægget som skal fjernes.
-
Tøm æggene for blommer og hvider og gemtil røræg i morgen. Skallerne skal rengøres omhyggeligt og overhældes med kogene vand for at sterilisere dem.
-
Mangoen skal agere æggeblomme og pureres. Skær frugten i små stykker og mos frugtkødet gennem en sigte, så fibrene ikke kommer med.
-
Skær citrongræsset i små skiver og kom i en lille gryde. Tilsæt kokosmælk og honning og varm elementerne godt igennem for at trække så meget smag som muligt ud af citrongræsset.
-
Lad massen køle af og tilsæt æggehvide. Kom på en sifonflaske og giv en patron.
-
Ryst flasken godt og sprøjt den cremede kokoscreme op i æggene. Lav en lille fordybning i midten og kom mangopuréen i. Server de ”blødkogte æg” på vådt salt og nyd med kaviaren.
-
Så er der serveret!