-
Kog jasminris efter anvisningen på emballagen.
-
Læg rødspættefileterne på et skærebræt,
og krydr med salt og peber. Skræl og skær ingefær i tynde strimler.
-
Læg skyllet babyspinat og ingefær oven på rødspættefileterne, og rul dem sammen.
-
Skræl gulerødder, og skær dem i strimler. Rens og skær bladselleri i tynde skiver på skrå.
-
Rens og skær porre i tynde skiver. Damp gulerødderne i 1 dl vand i en gryde i 3 minutter.
-
Tilsæt kokosmælk, bladselleri, porre og rød
karrypasta. Rør godt, og giv det et opkog.
-
Placér fiskerullerne øverst i gryden med grøntsager i rød karrysauce.
-
Læg låg på gryden, og lad fiskerullerne dampe i ca. 10 minutter ved lav varme.
-
Servér fiskeruller sammen med grøntsager
i karrysauce, og drys med plukket koriander.
-
Byd jasminris til, og sæt en skål med citron eller limefrugt skåret i både frem på bordet.
-
Færdigt arbejde.