Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Suppe med savojkål og bacon

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 100 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g bacon i tern
  • 100 g bacon i tern
  • {{ 0.33 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk savojkål
  • 0.33 stk savojkål
  • {{ 8 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hønsebouillon
  • 8 dl hønsebouillon
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk estragon
  • 1 tsk estragon
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} sk filonebrød
  • 2 sk filonebrød
  • lidt sennep
  • lidt sennep
  • et par skiver ost
  • et par skiver ost

Tilberedning

Svits bacontern i en gryde. Snit kålen fint og svits med bacon. Kom bouillon og estragon i og lad simre 10 minutter.

Rist eller grill brødet godt. Kom lidt sennep og ost på og læg sammen. Skær brødet i mindre stykker.