Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Hvidkålssuppe med to slags breadstick

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 500 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g hvidkål
  • 500 g hvidkål
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk løg
  • 1 stk løg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl grøntsagsbouillon
  • 1 dl grøntsagsbouillon
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk estragon
  • 2 tsk estragon
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk piskefløde
  • 2 spsk piskefløde
  • citronskal
  • citronskal
  • havsalt
  • havsalt
  • peber
  • peber
  • olie
  • olie
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} sk italiensk brød
  • 2 sk italiensk brød
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk blåskimmelost
  • 1 stk blåskimmelost
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk tapenade
  • 2 spsk tapenade

Tilberedning

Skær hvidkål i strimler og hak løget. Svits grøntsagerne i olie i en gyde uden at de tager farve. Tilsæt bouillon, estragon og fløde og lad suppen simre under låg i ca. 15 min.

Blend suppen og smag til med salt, peber og citronskal.

Skær brødet i sticks og rist dem. Fordel ost på nogle at brødsticksen og tapenade på de andre.