Hvis du leder efter den bedste opskrift på omelet med mozarella og parmaskinke , så behøver du ikke at lede længere. Her finder du en lækker opskrift, du ikke vil gå glip af.
Tilberedning
De to omeletter skal tilberedes af to omgange:
Pisk æg med mælk, salt og peber. Varm olivenolie på en slip-let pande og hæld halvdelen af æggeblandingen på panden.
Når det begynder at stivne fordeles halvdelen af bøffelmozarella’en der er skåret i skiver på omeletten.
Fold omeletten sammen. Den første omelet tages af panden og den resterende æggeblanding hældes på. Gentag resten af fremgangsmåden for omelet nummer to.
Pisk æg med mælk, salt og peber. Varm olivenolie på en slip-let pande og hæld halvdelen af æggeblandingen på panden.
Når det begynder at stivne fordeles halvdelen af bøffelmozarella’en der er skåret i skiver på omeletten.
Fold omeletten sammen. Den første omelet tages af panden og den resterende æggeblanding hældes på. Gentag resten af fremgangsmåden for omelet nummer to.