Se hvordan du laver rulle med spinat og ricottaost. Søg blandt mere end 1000 lækre opskrifter og find inspiration til enhver lejlighed.
Tilberedning
Optø spinaten i en gryde efter posens anvisning. Afkøl bladene og pres dem helt tørre.
Rør ricotta og revet pecorino sammen og vend spinaten heri. Smag til med revet hvidløg, salt og peber.
Pisk to æg og en spsk vand sammen i en kop. Kom lidt salt og peber i og steg æggemassen i olie på en teflonpande. Vend omeletten og gennemsteg den. Lad omeletten glide over på en tallerken. Gentag med de resterende æg (2 æg pr. omelet).
Fordel fyldet på de 4 færdige omeletter og rul dem sammen. Drys med revet pecorino. Servér evt. med salat og brød til.
Tip: Rullerne kan skæres ud i mindre skiver og serveres på buffet eller som natmad.
Optø spinaten i en gryde efter posens anvisning. Afkøl bladene og pres dem helt tørre.
Rør ricotta og revet pecorino sammen og vend spinaten heri. Smag til med revet hvidløg, salt og peber.
Pisk to æg og en spsk vand sammen i en kop. Kom lidt salt og peber i og steg æggemassen i olie på en teflonpande. Vend omeletten og gennemsteg den. Lad omeletten glide over på en tallerken. Gentag med de resterende æg (2 æg pr. omelet).
Fordel fyldet på de 4 færdige omeletter og rul dem sammen. Drys med revet pecorino. Servér evt. med salat og brød til.
Tip: Rullerne kan skæres ud i mindre skiver og serveres på buffet eller som natmad.