Pastasalat med hjemmelavet marinade med karse, ostetern, rødløg, agurkeskiver og salat. Lækker salat til frokost eller som tilbehør. Klik her og se opskriften
Tilberedning
Kom pastaen i kogende bouillon og kog den efter anvisning på pakken.
Pisk eddike, salt og peber sammen, kom olien i lidt efter lidt.
Pisk vandet i.
Tilsæt karsen og smag til.
Vend den varme pasta i marinaden.
Lad den blive kold.
Læg ostetern, rødløg, agurkeskiver og salat lagvis med den marinerede pasta i en skål.
Stil salaten koldt.
Pynt evt. med Brøndkarse og spis evt. noget groft brød til.
Så er der serveret!
Ingredienser
Antal personer
4{{numberOfPeopleSelected}}
{{number}}
{{ 150.0 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }}
{{ {true: "g", false: "g" || "g"} [(150.0 * numberOfPeopleRatio <2)] }}
De Cecco pasta f.eks. skruer