Sæt risene over.
Sæt ovnen på 225 grader.
Læg et kålblad i bunden af en ildfast form. Kom 1/3 fars på bladet og læg et blad over.
Gentag med at lægge i lag, afslut med et savojkålsblad.Kom en smørklat på toppen og hæld bouillon og evt. vin i formen.
Bag lasagnen i 20 minutter.
Hold øje med farven på kålen. Når den er ved at være mørk skal der et stykke alufolie på toppen.
Sæt risene over.
Sæt ovnen på 225 grader.
Læg et kålblad i bunden af en ildfast form. Kom 1/3 fars på bladet og læg et blad over.
Gentag med at lægge i lag, afslut med et savojkålsblad.Kom en smørklat på toppen og hæld bouillon og evt. vin i formen.
Bag lasagnen i 20 minutter.
Hold øje med farven på kålen. Når den er ved at være mørk skal der et stykke alufolie på toppen.