Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Bornholmerhane på rodfrugtsbund med estragonfløde og fettuccine

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
8 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "stk.", false: "stk" || "stk."} [(2 * numberOfPeopleRatio <2)] }} bornholmerhaner eller kyllinger
  • 2 stk. bornholmerhaner eller kyllinger
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "kg", false: "kg" || "kg"} [(2 * numberOfPeopleRatio <2)] }} rodfrugt
  • 2 kg rodfrugt
  • gulerod
  • gulerod
  • persillerod
  • persillerod
  • knoldselleri
  • knoldselleri
  • løg
  • løg
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "spsk.", false: "spsk." || "spsk."} [(2 * numberOfPeopleRatio <2)] }} estragon
  • 2 spsk. estragon
  • salt
  • salt
  • peber
  • peber
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "dl.", false: "dl." || "dl."} [(4 * numberOfPeopleRatio <2)] }} hvidvin
  • 4 dl. hvidvin
  • {{ 5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "dl.", false: "dl." || "dl."} [(5 * numberOfPeopleRatio <2)] }} piske-fløde
  • 5 dl. piske-fløde
  • {{ 6 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "spsk.", false: "spsk." || "spsk."} [(6 * numberOfPeopleRatio <2)] }} dijonsennep
  • 6 spsk. dijonsennep

Tilberedning

Skær rodfrugterne i ca 11⁄2 cm store tern og fordel dem i bradepanden. Drys estragon, salt og peber over. Rør hvidvin og sennep ud i fløden og hæld over. Skær bornholmerhanerne ud i hver 8-10 stykker og læg dem oven på rodfrugterne. Drys med lidt salt og peber og pak bradepanden ind i alufolie. Stil bradepanden midt i en 200 grader varm ovn, i 45 minutter. Tag alufolien af, og giv kødet farve i ca 15 minutter. Check at kødet er færdigstegt og tag bradepanden ud. Lad kødet stå og trække 10-15 minutter på komfuret. Server direkte fra bradepanden, gerne med et drys frisk estragon og nykogt fettuccine. Kilde: Irma krydderiet 3, 2003