Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Bornholmerhane på rodfrugtsbund med estragonfløde og fettuccine

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 1 t 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
8 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Bornholmerhane på rodfrugtsbund med estragonfløde og fettuccine
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk bornholmerhaner eller kyllinger
  • 2 stk bornholmerhaner eller kyllinger
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} kg rodfrugter:
  • 2 kg rodfrugter:
  • gulerod
  • gulerod
  • persillerod
  • persillerod
  • knoldselleri
  • knoldselleri
  • løg
  • løg
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk estragon
  • 2 spsk estragon
  • salt og peber
  • salt og peber
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hvidvin
  • 4 dl hvidvin
  • {{ 5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl piskefløde
  • 5 dl piskefløde
  • {{ 6 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk dijonsennep
  • 6 spsk dijonsennep

Tilberedning

Skær rodfrugterne i ca 11⁄2 cm store tern og fordel dem i bradepanden. Drys estragon, salt og peber over. Rør hvidvin og sennep ud i fløden og hæld over. Skær bornholmerhanerne ud i hver 8-10 stykker og læg dem oven på rodfrugterne. Drys med lidt salt og peber og pak bradepanden ind i alufolie. Stil bradepanden midt i en 200 grader varm ovn, i 45 minutter. Tag alufolien af, og giv kødet farve i ca 15 minutter. Check at kødet er færdigstegt og tag bradepanden ud. Lad kødet stå og trække 10-15 minutter på komfuret.
Server direkte fra bradepanden, gerne med et drys frisk estragon og nykogt fettuccine.

Kilde: Irma krydderiet 3, 2003