Bornholmerhane på rodfrugtsbund med estragonfløde og fettuccine
Bornholmerhane på rodfrugtsbund med estragonfløde og fettuccine
PT0MMiddel
Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}
Middel
Tilberedning
Skær rodfrugterne i ca 11⁄2 cm store tern og fordel dem i bradepanden. Drys estragon, salt og peber over. Rør hvidvin og sennep ud i fløden og hæld over.
Skær bornholmerhanerne ud i hver 8-10 stykker og læg dem oven på rodfrugterne. Drys med lidt salt og peber og pak bradepanden ind i alufolie.
Stil bradepanden midt i en 200 grader varm ovn, i 45 minutter. Tag alufolien af, og giv kødet farve i ca 15 minutter. Check at kødet er færdigstegt og tag bradepanden ud. Lad kødet stå og trække 10-15 minutter på komfuret.
Server direkte fra bradepanden, gerne med et drys frisk estragon og nykogt fettuccine.
Skær rodfrugterne i ca 11⁄2 cm store tern og fordel dem i bradepanden. Drys estragon, salt og peber over. Rør hvidvin og sennep ud i fløden og hæld over.
Skær bornholmerhanerne ud i hver 8-10 stykker og læg dem oven på rodfrugterne. Drys med lidt salt og peber og pak bradepanden ind i alufolie.
Stil bradepanden midt i en 200 grader varm ovn, i 45 minutter. Tag alufolien af, og giv kødet farve i ca 15 minutter. Check at kødet er færdigstegt og tag bradepanden ud. Lad kødet stå og trække 10-15 minutter på komfuret.
Server direkte fra bradepanden, gerne med et drys frisk estragon og nykogt fettuccine.