Rødbedebøf med ovnbagte kartofler og krydderurtemayo
Rødbedebøf med ovnbagte kartofler og krydderurtemayo
PT60M1 t Let
Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}
1 t Let
Tilberedning
Tænd ovnen på 200°. Skrub eller skræl
kartoflerne, og skær dem i både. Vend dem med olie, salt og krydderier. Bag dem i ovnen i ca. 40 minutter, til de er gyldne og sprøde.
Hak krydderurterne fint, og rør dem sammen
med mayonnaise.
Varm Rødbedebøffen i ovnen, enten fra frost eller optøet.
I frossen tilstand varmes Rødbedebøffen i ovnen ved 160° i 10-15 minutter. I optøet tilstand varmes den ved 200° i 5-10 minutter.
I optøet tilstand
kan du også stege Rødbedebøffen på en pande i lidt olie.
Anret Rødbedebøffen og kartofler på tallerkener, og servér med krydderurtemayo til.
Tænd ovnen på 200°. Skrub eller skræl
kartoflerne, og skær dem i både. Vend dem med olie, salt og krydderier. Bag dem i ovnen i ca. 40 minutter, til de er gyldne og sprøde.
Hak krydderurterne fint, og rør dem sammen
med mayonnaise.
Varm Rødbedebøffen i ovnen, enten fra frost eller optøet.
I frossen tilstand varmes Rødbedebøffen i ovnen ved 160° i 10-15 minutter. I optøet tilstand varmes den ved 200° i 5-10 minutter.
I optøet tilstand
kan du også stege Rødbedebøffen på en pande i lidt olie.
Anret Rødbedebøffen og kartofler på tallerkener, og servér med krydderurtemayo til.