-
Skyl agurken, og riv den groft. Drys med lidt salt, og pres væden af agurken med hænderne.
Pil og pres hvidløg. Rør revet agurk sammen med hvidløg, salt, peber og yoghurt.
-
Form kødet til bøffer. Steg bøfferne i olie på en
pande i 2-3 minutter på hver side. Krydr godt med salt og peber.
-
Skær fetaen over på langs. Pisk æg
sammen med en gaffel i en dyb tallerken. Hæld rasp i en anden dyb tallerken. Vend feta først i æg, så i rasp, æg og rasp igen.
Opvarm en pande med olivenolie, og steg fetabøfferne i ca. 2 minutter på hver side, til overfladen er gylden og sprød.
-
Skyl tomater, pil rødløg, og skær begge dele i skiver. Skyl rucola.
Lun burgerbollerne. Byg i alt 4 burgere med fyld af tzatziki, tomat, rødløg, rucola, kimchi, chilisauce og enten en oksebøf eller en paneret vegetarbøf.
-
Voila!