Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}
Let
Dup kyllingen tør og drys den med salt og peber både ind- og udvendig.
Tag stilkene af persillen og skyl den godt. Afdryp og fyld i kyllingen. Luk evt. med kødnål.
Brun kyllingen på alle sider i smør i en gryde. Kom 2 dl vand i gryden, læg låg på og lad kyllingen simre i 45 minutter.
Kog kartoflerne møre.
Læg kyllingen på et fad.
Smelt smørret i gryden og kog op. Kom fløde og 1 tsk citronsaft i gryden. Kog op og smag til med citron, sukker og salt.
Skær agurken i tynde skiver. Kom i en sigte, drys saltet over og vend rundt. Lad stå i 10 minutter.
Kom sukker i en skål, hæld vandet over. Rør eddiken i.
Skyl saltet af agurkerne og pres dem fri for vand. Vend agurkerne i lagen. Lad stå i mindst 15 minutter. Smag til med salt og sukker.
Skær kyllingen ud og server med det hele.