-
Dup kyllingen tør og drys den med salt og peber både ind- og udvendig.
-
Tag stilkene af persillen og skyl den godt. Afdryp og fyld i kyllingen. Luk evt. med kødnål.
-
Brun kyllingen på alle sider i smør i en gryde. Kom 2 dl vand i gryden, læg låg på og lad kyllingen simre i 45 minutter.
-
Kog kartoflerne møre.
-
Læg kyllingen på et fad.
-
Smelt smørret i gryden og kog op. Kom fløde og 1 tsk citronsaft i gryden. Kog op og smag til med citron, sukker og salt.
-
Skær agurken i tynde skiver. Kom i en sigte, drys saltet over og vend rundt. Lad stå i 10 minutter.
-
Kom sukker i en skål, hæld vandet over. Rør eddiken i.
-
Skyl saltet af agurkerne og pres dem fri for vand. Vend agurkerne i lagen. Lad stå i mindst 15 minutter. Smag til med salt og sukker.
-
Skær kyllingen ud og server med det hele.
-
Voila!