-
Tænd ovnen på 200°. Skær brødet i grove tern, og læg dem i et ovnfast fad.
-
Vend brødet med presset hvidløg, salt, peber og smør skåret i tynde skiver.
-
Sæt fadet i ovnen i 7-8 minutter, til brødet er
gyldent og let sprødt.
-
Skær bacon i tern, og steg dem sprøde på en
varm pande. Læg den stegte bacon over i en skål.
-
Rens porren, og skær den i tynde ringe. Steg porren på panden i lidt af baconfedtet i 2-3 minutter.
-
Tag fadet med brød ud af ovnen. Vend brødet med halvdelen af den stegte bacon samt porre og plukket timian.
-
Pisk æg med 1 dl mælk, og krydr med salt og peber. Hæld det over brødblandingen i fadet.
-
Drys revet ost over, og sæt fadet tilbage i ovnen i ca. 20 minutter, til retten er gylden og gennembagt.
-
Top med den resterende bacon og krydderurter, og servér.
-
Bon appetit!