Skær kyllingen ud i mindre stykker, skær chilli ud i tynde ringer og finthak hvidløgene. Varm en stor wok pande op. Kom olie, kylling, chilli, hvidløg og karry pasta i og brun kyllingen gylden i ca. 10 min. Rør jævnligt. Vask og rens porrer, skær ud i ringe og mindre stykker.
Kom porrer og slikærter i gryden og steg videre ca. 5 min. Rør jævnligt. Kom kokoscreme og kokosmælk samt buillion i og lad det koge sammen ca. 10 min.
Skær kyllingen ud i mindre stykker, skær chilli ud i tynde ringer og finthak hvidløgene. Varm en stor wok pande op. Kom olie, kylling, chilli, hvidløg og karry pasta i og brun kyllingen gylden i ca. 10 min. Rør jævnligt. Vask og rens porrer, skær ud i ringe og mindre stykker.
Kom porrer og slikærter i gryden og steg videre ca. 5 min. Rør jævnligt. Kom kokoscreme og kokosmælk samt buillion i og lad det koge sammen ca. 10 min.