-
Sæt ovnen på 200 grader.
-
Kom kødet i en skål med æggene og vend rundt. Hak nøddekerner og løg og vend i. Tilføj resten af ingredienserne til farsen.
-
Farsen røres sammen i en skål med æg, nødder, løg, æblemost og rugflager. Kom salt og peber og alle krydderier i. Rør farsen, så krydderierne fordeles.
-
Læg to stykker bagepapir på bordet og læg bacon taglagt på de to stykker. Lav 2 "pølser" af farsen. Læg dem på fladen med bacon. Rul bacon stramt om farsen, og læg de to farsbrød på en bradepande med bagepapir. Bages i ovnen ved 200 grader i ca. 30 minutter, indtil de er gennemstegt.
-
Skær kartoflerne i skiver på 1⁄4 cm og kom dem op i et fad med honning, salt, umamimix og olie.
-
Bag kartoflerne ved 200 grader i ca. 20 minutter.
-
Skær kålen i helt tynde strimler og kom op i en skål sammen revet skal af to citroner. Kom citronsaften og resten af ingredienserne over og bland det hele godt sammen. Lad det trække i 10 minutter.
-
Hak dilden og bland sammen med saft af 1/2 citron og de øvrige ingredienser. En dressing med skarp kant, som er rigtig god i stedet for den tykke sovs.
-
Server forloren hare i skiver til kartofler, kål og med dressing.
-
Voila!