Fuldkornswraps med spicy svinekød, grøntsager og skønne krydderier som koriander, spidskommen, oregano og chili. Find opskriften her.
Tilberedning
Varm olie godt op på en pande og svits kødet under omrøring. Tilsæt spidskommen, oregano, chili, salt og peber og steg kødet indtil det er gennemstegt.
Hak rødløg fint og halver tomaterne. Hak de friske koriander groft og skær lime ud i tynde både. Rør cremefraiche sammen med revet hvidløg og evt. en smule friske koriander.
Lun wrapsene inden servering enten i ovnen eller på grill og server dem med kød, friske grøntsager, dressing og lime.
Varm olie godt op på en pande og svits kødet under omrøring. Tilsæt spidskommen, oregano, chili, salt og peber og steg kødet indtil det er gennemstegt.
Hak rødløg fint og halver tomaterne. Hak de friske koriander groft og skær lime ud i tynde både. Rør cremefraiche sammen med revet hvidløg og evt. en smule friske koriander.
Lun wrapsene inden servering enten i ovnen eller på grill og server dem med kød, friske grøntsager, dressing og lime.