Skræl kartofler/beder og gulerødder og skær i mindre stykker. Kom i en gryde og dæk med vand. Dæk kun lige med vand og spar energi. Kog møre i cirka 20 minutter. Hæld kogevandet fra, men gem det.
Kom rodfrugter i en skål sammen med smør, salt og peber og mos til mos. Juster konsistensen med kogevand. Skær løg og æble i tern og svits let i olie i en gryde. Kom æblemost, eddike og friskhakket estragon i og lad simre under låg i ca. 8 minutter. Smag til med salt og peber. Krydr kødet med salt og peber og steg 2-3 minutter pr. side i smør og olie.
Server kødet med syltet løg, æble og mos med et drys hakket persille. Og det gode brød.
Skræl kartofler/beder og gulerødder og skær i mindre stykker. Kom i en gryde og dæk med vand. Dæk kun lige med vand og spar energi. Kog møre i cirka 20 minutter. Hæld kogevandet fra, men gem det.
Kom rodfrugter i en skål sammen med smør, salt og peber og mos til mos. Juster konsistensen med kogevand. Skær løg og æble i tern og svits let i olie i en gryde. Kom æblemost, eddike og friskhakket estragon i og lad simre under låg i ca. 8 minutter. Smag til med salt og peber. Krydr kødet med salt og peber og steg 2-3 minutter pr. side i smør og olie.
Server kødet med syltet løg, æble og mos med et drys hakket persille. Og det gode brød.