Se hvordan du laver smørstegt fisk med guacamole og råkost. Vi har samlet et stort udvalg af lette og lækre madopskrifter. Se dem alle her.
Tilberedning
Kog kartoflerne.
Krydr fiskefileterne med salt og peber og vend fileterne i hvedemel. Steg fileterne gyldne i smør på teflonpande, tre-fire minutter per side.
Mos advokadokødet i en skål og smag til med citronsaft, salt og peber.
Skær gulerødderne i tynde strimler. Hak løget fint.
Anret kartofler og fisk på fire tallerkener. Dryp lidt smør fra panden på kartoflerne. Kom en skefuld guacamole på fisken og pynt med gulerod og rødløg.
Krydr fiskefileterne med salt og peber og vend fileterne i hvedemel. Steg fileterne gyldne i smør på teflonpande, tre-fire minutter per side.
Mos advokadokødet i en skål og smag til med citronsaft, salt og peber.
Skær gulerødderne i tynde strimler. Hak løget fint.
Anret kartofler og fisk på fire tallerkener. Dryp lidt smør fra panden på kartoflerne. Kom en skefuld guacamole på fisken og pynt med gulerod og rødløg.