Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Skinkeschnitzel og østershatte

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk skinkeschnitzler
  • 2 stk skinkeschnitzler
  • {{ 200 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g østershatte
  • 200 g østershatte
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hønsebouillon
  • 1 dl hønsebouillon
  • persille
  • persille
  • smør
  • smør
  • olivenolie
  • olivenolie
  • havsalt
  • havsalt
  • peber
  • peber
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk vermouth
  • 3 - 4 spsk vermouth

Tilberedning

Træk eller skær svampene i mindre stykker. Svits dem i lidt smør på en pande og tag op.

Drys schnitzlerne med salt og peber og brun dem på hver side. Kom svampe, tør sherry eller vermouth og bouillon på panden med schnitzlerne og lad det koge op.

Smag til med salt og peber. Server med pasta, hvis tiden er knap, ellers kartoffelbåde og et drys persille.