-
Skræl og pil grøntsagerne og skær dem i mindre stykker, ca. 2 cm.
-
Kom grøntsagerne i en gryde med fonden og lad dem koge møre ved svag varme i ca. 15 minutter.
-
Hæld grøntsager og kalvefond op i blender og blend til pure. Tilsæt smørret og smag til med citronsaft, salt og friskkværnet peber.
-
Skær løgene i skiver og svits dem i olivenolie, til de er bløde og let gyldne. Tilsæt balsamico og sukker, og lad balsamicoen koge ind. Smag til med salt, sukker og peber.
-
Rens porrerne og skær i julienne (meget tynde strimler). Svits porrerne på en pande sammen med hakket hvidløg og timian. Krydr med salt og paprika.
-
Steg kødet ved høj varme i smør og olie. 3 minutter per side. Krydr med salt og peber. Tag op.
-
Svits kapers på panden.
-
Server kødet med grøntsager og sauce. Kartofler er godt hertil.
-
Færdigt arbejde.