-
Skær kyllingebryst i strimler. Steg dem gyldne i
lidt olivenolie på en pande i 7-8 minutter.
-
Vend de stegte kyllingestrimler med presset hvidløg, og smag til med salt og peber.
-
Skræl rodfrugter, og skær dem i strimler. Pil
og skær rødløg i små tern.
-
Pluk koriander groft. Vend rodfrugterne
med hot sauce, salt, peber, koriander og friskpresset limesaft.
-
Skyl og skær hjertesalat i grove både, og anret dem på et fad. Halvér avocadoer, fjern stenene, og skær avocadokødet i skiver.
-
Læg de spicy rodfrugter oven på salaten. Tegn striber af cremefraiche henover. Top med groft knuste tacoskaller, avocadoskiver og koriander.
-
Skær limefrugten i både, og stil dem frem på
bordet, så man selv kan presse lidt frisk limesaft over sin portion.
-
Servér taco-salaten som en let frokostret, eller spis den til aftensmad sammen med fx kogte ris og stegt kylling.
-
Voila!