Kalkunfilet med mozzarella og ragout af gulerødder og porrer
Kalkunfilet med mozzarella og ragout af gulerødder og porrer
PT0MLet
Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}
Let
Nem og lækker opskrift på kalkunfilet med mozzarella og ragout af gulerødder og porrer. Vi har samlet et udvalg af lette og lækre madopskrifter. Se dem her.
Tilberedning
Skær et dybt snit, på langs, i kødet med en skarp kniv, således at kødet stadig hænger sammen.
Pensl med sambal oelek og del mozzarellaen. Læg osten på kødet og krydr med salt og peber.
Rul sammen som til en tæt pølse og hold det sammen med tandstikkere.
Brun kødet på alle sider i lidt varm olivenolie.
Tag kødet fra og steg færdigt i en varm ovn, 180 grader i 20 minutter.
Sauter grøntsagerne i lidt varm olivenolie og tilsæt bouillon. Lad det simre 5 minutter. Tilsæt timian og smag til med salt og peber. Jævn evt. saucen.
Skær et dybt snit, på langs, i kødet med en skarp kniv, således at kødet stadig hænger sammen.
Pensl med sambal oelek og del mozzarellaen. Læg osten på kødet og krydr med salt og peber.
Rul sammen som til en tæt pølse og hold det sammen med tandstikkere.
Brun kødet på alle sider i lidt varm olivenolie.
Tag kødet fra og steg færdigt i en varm ovn, 180 grader i 20 minutter.
Sauter grøntsagerne i lidt varm olivenolie og tilsæt bouillon. Lad det simre 5 minutter. Tilsæt timian og smag til med salt og peber. Jævn evt. saucen.