Krondyrsteaks med kantareller, selleripuré og glaseret rødbede
Krondyrsteaks med kantareller, selleripuré og glaseret rødbede
PT0MMiddel
Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}
Middel
Se hvordan du laver krondyr steaks med kantareller, selleri puré og glaseret rødbede. Vi har samlet et stort udvalg af lette og lækre madopskrifter. Se dem her.
Tilberedning
Skær knoldselleri i grove stykker.
De koges møre i mælk og tages herefter op og blendes med salt, peber, smør og lidt af mælken. Puréen holdes lun.
Nødderne ristes hele i en skefuld smør og drysses på toppen af puréen lige inden servering.
Rist kantarellerne på pande i olie.
Rødbederne skæres i grove stykker og lægges i en gryde med eddike, brombær og smør og tilberedes under låg i 4-5 min.
Tilsæt persille som det sidste inden servering.
Steg krondyrsteaks i olie på en glohed pande i 3-5 min. på hver side (alt efter hvor rød du ønsker din bøf). Lad dem hvile i et par minutter i folie før de serveres hele eller trancheret (i tynde skiver).
De koges møre i mælk og tages herefter op og blendes med salt, peber, smør og lidt af mælken. Puréen holdes lun.
Nødderne ristes hele i en skefuld smør og drysses på toppen af puréen lige inden servering.
Rist kantarellerne på pande i olie.
Rødbederne skæres i grove stykker og lægges i en gryde med eddike, brombær og smør og tilberedes under låg i 4-5 min.
Tilsæt persille som det sidste inden servering.
Steg krondyrsteaks i olie på en glohed pande i 3-5 min. på hver side (alt efter hvor rød du ønsker din bøf). Lad dem hvile i et par minutter i folie før de serveres hele eller trancheret (i tynde skiver).