Se hvordan du laver kalveschnitzel med artiskoksalat. Søg blandt mere end 1000 lækre opskrifter og find inspiration til enhver lejlighed.
Tilberedning
Varm olivenolie på en pande og steg kødet 4 - 5 minutter sammen med timian.
Tag kødet fra og hold det lunt i 5 minutter.
Snit peberfrugten i tynde strimler. Svits nu peberfrugten på panden ved høj varme. Hæld 2-3 spsk vand over peberfrugten og lad det dampe ind, så bliver peberfrugterne dejligt bløde.
Skær artiskokhjertet i mindre stykker og vend med citronskal og basilikum.
Server schnitzlen på en bund af peberfrugter og toppe med artiskoksalat.
Varm olivenolie på en pande og steg kødet 4 - 5 minutter sammen med timian.
Tag kødet fra og hold det lunt i 5 minutter.
Snit peberfrugten i tynde strimler. Svits nu peberfrugten på panden ved høj varme. Hæld 2-3 spsk vand over peberfrugten og lad det dampe ind, så bliver peberfrugterne dejligt bløde.
Skær artiskokhjertet i mindre stykker og vend med citronskal og basilikum.
Server schnitzlen på en bund af peberfrugter og toppe med artiskoksalat.