Nem og lækker opskrift på krydrede kødboller med en slags coleslaw. Vi har samlet et stort udvalg af lette og lækre madopskrifter. Se dem alle her.
Tilberedning
Kom rasp og bouillon i en skål og lad trække 2-3 minutter. Kom kød og krydderier i skålen med rasp og rør til en jævn fars.
Form kødet til kødboller og steg dem på en varm stegepande i smør. Når kødbollerne har fået fin farve skrues ned for varmen. Lad bollerne stege videre indtil de er gennemstegte.
Snit kålen i meget tynde skiver/strimler. Rør olie, citron, salt og peber sammen i en skål. Smag til med lidt sukker og evt. mere citronsaft.
Vend rosenkålen godt med marinaden, mas gerne lidt. Vend til sidst hurtigt rødkålen i (den smitter med sin røde farve).
Kom rasp og bouillon i en skål og lad trække 2-3 minutter. Kom kød og krydderier i skålen med rasp og rør til en jævn fars.
Form kødet til kødboller og steg dem på en varm stegepande i smør. Når kødbollerne har fået fin farve skrues ned for varmen. Lad bollerne stege videre indtil de er gennemstegte.
Snit kålen i meget tynde skiver/strimler. Rør olie, citron, salt og peber sammen i en skål. Smag til med lidt sukker og evt. mere citronsaft.
Vend rosenkålen godt med marinaden, mas gerne lidt. Vend til sidst hurtigt rødkålen i (den smitter med sin røde farve).