Skær grøntsager i mindre stykker. Kom karrysaucen i wokken eller en gryde, og kog den op. Kom kødet heri, og kog, til kødet er næsten færdigt, det tager 2-3 minutter. Kom derefter grøntsagerne heri. Kog videre i ca. 3 minutter.
Bræk det hvide kokoskød fra den hårde skal og hak det fint. Svits det finthakkede kokos med ingefær og hvidløg i olie på en pande.
Drys over retten og servér straks med kogte jasminris.
Skær grøntsager i mindre stykker. Kom karrysaucen i wokken eller en gryde, og kog den op. Kom kødet heri, og kog, til kødet er næsten færdigt, det tager 2-3 minutter. Kom derefter grøntsagerne heri. Kog videre i ca. 3 minutter.
Bræk det hvide kokoskød fra den hårde skal og hak det fint. Svits det finthakkede kokos med ingefær og hvidløg i olie på en pande.
Drys over retten og servér straks med kogte jasminris.