Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Lammesteg med fennikel og løgsalat

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Lammesteg med fennikel- og løgsalat
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk lammekølle
  • 1 stk lammekølle
  • salt og peber
  • salt og peber
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hønsebouillon
  • 3 dl hønsebouillon
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fennikel
  • 2 fennikel
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk løg
  • 1 stk løg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl piskefløde
  • 1 dl piskefløde
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk citron
  • 1 spsk citron
  • sukker
  • sukker
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl persille
  • 0.5 dl persille

Tilberedning

Sæt ovnen på 225 grader. Drys salt og peber på køllen, og læg den i en mindre bradepande. Brun køllen i ca. 15 minutter ved 225 grader.
Skru ned til 175 grader, hæld bouillonen ved og steg i ca. 11⁄2 time, til kødet er gennemstegt og mørt. Del de to fennikler på langs og skær i bladtynde skiver. Gør det samme med løget. Kom fløde i en skål, og bland citronsaft i. Smag til med salt, peber og lidt sukker. Vend persille og de snittede grøntsager i. Server stykker af lammekøllen med sky og salat.

Kilde: Krydderiet 1, 2005