Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Letsaltet fasan med dildcreme

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 25 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Letsaltet fasan
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk fasaner
  • 2 stk fasaner
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk salt
  • 2 tsk salt
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk sukker
  • 2 tsk sukker
  • Dildcreme
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl creme fraiche 18%
  • 2 dl creme fraiche 18%
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk mayonnaise
  • 2 spsk mayonnaise
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk skalotteløg
  • 2 spsk skalotteløg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk ingefær
  • 1 tsk ingefær
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk dild
  • 3 spsk dild

Tilberedning

Del hver fasan i lår og to dele bryst. Lad brystet blive på benet. Gnid kødet med salt- og sukkerblandingen og læg det i en plasticpose natten over i køleskabet.
Brun kødet i smør og olie på en pande og gennemsteg det ved meget svag varme i ca. 15 min. Brystet er færdigstegt lidt før låret. Lad kødet trække på panden, indtil det serveres.
Server fasanen varm eller lun med nye kartofler, gulerødder og dildcreme.

Rør cremen sammen og smag til med salt og peber.