Nem og lækker opskrift på venø pakker. Klik her og find inspiration blandt mere end 1000 lækre opskrifter til både aftensmad og dessert.
Tilberedning
Rør 50 g mayonnaise, 1/4 dl hakket frisk basilikum og 1/4 dl revet parmesan sammen og smag til med salt og peber.
Steg 1 pakke venø steaks 1 min. på hver side ved kraftig varme og krydr med salt og peber.
Fordel basilikum cremen på kødskiverne og rul dem sammen omkring rucola, frisk mozzarella i skiver, soltørrede eller semi dried tomater og rødløg i smalle både.
Rør 50 g mayonnaise, 1/4 dl hakket frisk basilikum og 1/4 dl revet parmesan sammen og smag til med salt og peber.
Steg 1 pakke venø steaks 1 min. på hver side ved kraftig varme og krydr med salt og peber.
Fordel basilikum cremen på kødskiverne og rul dem sammen omkring rucola, frisk mozzarella i skiver, soltørrede eller semi dried tomater og rødløg i smalle både.