-
Tænd ovnen på 200°. Fordel tærtedejen i 6 smurte tærteforme. Pil rødløg, og skær dem i både.
-
Skær tørrede figner i tern. Pluk rosmarin fra kvistene, og pil og hak hvidløg fint.
-
Steg rødløgene let gyldne og møre i lidt olie på en pande. Tilsæt rosmarin og hvidløg, og smag til med balsamico.
-
Skær gedeost i skiver. Fordel rødløg og lidt rosmarin oven på tærtedejen. Bag tærterne i ovnen i 15 minutter.
-
Læg gedeost på tærterne, og bag dem i yderligere 3-4 minutter, indtil osten er let gratineret, og tærtebunden er sprød og færdigbagt.
-
Dryp evt. de friskbagte, lune tærter med lidt ekstra balsamico, og drys basilikumblade over.
-
Skyl 4-6 friske figner, skær dem i kvarter, og læg dem oven på tærterne lige før servering.
-
Færdigt arbejde.