-
Sæt Plantehakket i blød i koldt vand efter pakkens anvisning. Kog pasta al dente efter pakkens anvisning.
-
Pil løg og hvidløg, og snit det i små tern.
Skyl og halvér cherrytomater. Skyl og skær squash i små tern.
-
Steg løg og hvidløg let i olivenolie i en gryde i 3-4 minutter. Tilsæt udblødt Plantehakket, og steg videre i 2 minutter.
-
Tilsæt tomatsauce, vand, squash og plukket rosmarin og oregano, og lad det simre i 5-6 minutter.
-
Vend cherrytomater og grofthakkede oliven i, og smag bolognesen til med salt og peber.
-
Skyl, pluk og hak persille fint. Vend det med olie, fintrevet citronskal, friskpresset citronsaft, salt og peber.
-
Anret den friskkogte pasta med grøntsagsbolognese og persilletopping, og drys med friskrevet parmesan.
-
Voila!