Sådan laver du lys osso buco med gremolata. Søg blandt mere end 1000 lækre opskrifter og find inspiration til enhver lejlighed.
Tilberedning
Snit kanten af kødskiverne. Brun nogle skiver ad gangen godt i smør og olie i en stor gryde. Når alle skiver er brunede, hakkes løgene og vendes i gryden.
Drys med salt og peber og hæld vin og bouillon over, samt laurbærblade. Lad nu kødet simre langsomt under låg i 2 - 2 1/2 time. Tilføj evt. mere bouillon.
Svits hvidløg på en pande. Bland med persille og citron og drys over retten.
Snit kanten af kødskiverne. Brun nogle skiver ad gangen godt i smør og olie i en stor gryde. Når alle skiver er brunede, hakkes løgene og vendes i gryden.
Drys med salt og peber og hæld vin og bouillon over, samt laurbærblade. Lad nu kødet simre langsomt under låg i 2 - 2 1/2 time. Tilføj evt. mere bouillon.
Svits hvidløg på en pande. Bland med persille og citron og drys over retten.