-
Rist tomater, rødløg, hvidløg og chili langsomt på en pande uden fedtstof.
-
Kom de ristede grøntsager og koriander i en blender og blend til en sauce. Smag til med salt og afkøl.
-
Hak løg og hvidløg og svits på en pande. Skær svampene i skiver og svits med.
-
Skær koriander i strimler og kom på panden sammen med chili. Afkøl.
-
Varm hver tortilla på en varm pande i 10 sekunder på hver side. Tag op og fordel svampeblandingen og de to oste på halvdelen af hver tortilla.
-
Fold sammen til en halvmåne. Steg tortillaen sprød i ovn eller på pande.
-
Skyl urter i iskoldt vand, afdryp helt. Lav en vinaigrette af olie, limesaft, salt og peber.
-
Læg hver quesadilla på en tallerken. Dæk med salsa. Kom lidt creme fraiche på toppen. Vend urter med vinaigrette og top op.
-
Bon appetit!