Se hvordan du laver roastbeef med sauce af øl og tørrede svampe. Klik her og søg blandt mere end 1000 lækre opskrifter.
Tilberedning
Kom svampene i en skål og hæld 3 dl kogende vand over. Lad stå i 15 minutter.
Drys kødet med salt og peber. Varm lidt olie i en gryde og brun kødet på alle sider.
Lad svampevandet løbe gennem et kaffefilter, så evt. jordrester fjernes. Hæld vandet i gryden. Skyl svampene og kom i gryden. Hæld pilsner og eddike i.
Sæt et stegetermometer i kødet og læg låg på. Lad stege indtil kernetemperaturen er 58°C. Det tager ca. 35 minutter.
Smag saucen til med salt og peber. Skær kødet i tynde skiver, servér med skysauce, svampe og et drys timian.
Kom svampene i en skål og hæld 3 dl kogende vand over. Lad stå i 15 minutter.
Drys kødet med salt og peber. Varm lidt olie i en gryde og brun kødet på alle sider.
Lad svampevandet løbe gennem et kaffefilter, så evt. jordrester fjernes. Hæld vandet i gryden. Skyl svampene og kom i gryden. Hæld pilsner og eddike i.
Sæt et stegetermometer i kødet og læg låg på. Lad stege indtil kernetemperaturen er 58°C. Det tager ca. 35 minutter.
Smag saucen til med salt og peber. Skær kødet i tynde skiver, servér med skysauce, svampe og et drys timian.