-
Bank kødstykkerne, så de er ca. 1 cm tykke, og drys dem med salt og peber. Læg 1-2 skiver mozzarella, 1 salvieblad og 1 skive skinke på hvert kødstykke. Buk dem sammen, læg 1 salvieblad på hver, og luk dem med tandstikkere. Vend dem i mel.
-
Smelt halvdelen af smørret gyldent på en stor pande, og brun kødet i 2 minutter på hver side. Læg kødet på en tallerken.
-
Hæld vinen på panden, og kog det næsten væk. Tilsæt umami kalvefond, og lad det simre i ca. 5 min.
-
Pisk det resterende kolde smør i saucen, læg kødet tilbage i panden, og varm det det igennem i 2-3 minutter.
-
Nip bønnerne, del dem evt. i mindre stykker, og blanchér dem i kogende, letsaltet vand. Skyl dem straks i koldt vand, og dryp dem godt af.
-
Sautér finthakkede skalotteløg og hvidløg blanke i olie, og tilsæt bønnerne. Lad dem simre møre under omrøring i ca. 5 minutter. Krydr med salt og peber.
-
Anret de fyldte kødstykker med sauce og bønner, og giv brød eller kartofler til.
-
Bon appetit!