-
Skyl og kog perlespelt efter anvisningen på emballagen.
-
Tænd ovnen på 200°
-
Skyl grønkålen, rib den fra stilkene, og pluk den i grove stykker.
-
Vend grønkålen med olivenolie og salt i en skål, og kram den med hænderne.
-
Fordel grønkålen på en bageplade beklædt med bage- papir, og rist den i ovnen i ca. 15 minutter, til den er helt sprød, men ikke brændt.
-
Snit hvidkål fint. Skræl og skær gulerødder i tynde skiver, fx på en mandolin.
-
Skræl og riv ingefær fint, og rør det med lidt flydende honning og salt.
-
Vend hvidkål med gulerødder, ingefær, æbleeddike og olivenolie.
-
Skyl æblerne, og skær dem i tynde både.
-
Vend den lune perlespelt sammen med æbler, olivenolie, salt og peber.
-
Anret hvidkåls- salaten på et fad, og top med perlespeltblandingen. Læg de sprøde kålchips øverst. Spis retten som et vegetarisk hovedmåltid, eller servér den som tilbehør til kød eller fisk.
-
Bon appetit!