Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Vildsvin med svamperisotto

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 50 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Vildsvin med svamperisotto
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pk frosne vildsvinefileter
  • 1 pk frosne vildsvinefileter
  • salt og peber
  • salt og peber
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pk svampe
  • 1 pk svampe
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk løg
  • 1 stk løg
  • smør
  • smør
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl risotto-ris
  • 2 dl risotto-ris
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hvidvin
  • 1 dl hvidvin
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl vand
  • 3 dl vand
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk Irmas kyllingefond
  • 0.5 tsk Irmas kyllingefond
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} håndfuld frisk revet parmesanost
  • 1 håndfuld frisk revet parmesanost
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} håndfulde blandede salatblade
  • 2 håndfulde blandede salatblade

Tilberedning

Tag vildsvinefileterne ud af fryseren dagen før, og lad dem tø op i køleskabet. Læg vildsvinefileterne på en tallerken og drys med salt og peber.

Kom de tørrede svampe i en skål, og hæld 3 dl kogende vand over. Lad dem trække i 45 minutter. Hæld vandet gennem et kaffefilter, og gem det, skyl svampene i rent vand.

Hak løget fint, og svits løg og ris i en gryde. Kom svampene heri. Hæld vin og det kogte vand i gryden og rør rundt. Når bouillonen er absorberet af risen, hælder du lidt mere vand i gryden og rører rundt.

Risottoen er færdig, når den har "grød-konsistens". Smag til med hønsefond og parmesanost. Brun kødet godt på begge sider. Skru ned for varmen, og steg videre ca. 4 minutter på hver side.

Server det nystegte kød med sky fra panden, risotto og salat.