-
Tag vildsvinefileterne ud af fryseren dagen før, og lad dem tø op i køleskabet.
-
Læg vildsvinefileterne på en tallerken og drys med salt og peber.
-
Kom de tørrede svampe i en skål, og hæld 3 dl kogende vand over. Lad dem trække i 45 minutter.
-
Hæld vandet gennem et kaffefilter, og gem det, skyl svampene i rent vand.
-
Hak løget fint, og svits løg og ris i en gryde. Kom svampene heri.
-
Hæld vin og det kogte vand i gryden og rør rundt. Når bouillonen er absorberet af risen, hælder du lidt mere vand i gryden og rører rundt.
-
Risottoen er færdig, når den har "grød-konsistens". Smag til med hønsefond og parmesanost.
-
Brun kødet godt på begge sider. Skru ned for varmen, og steg videre ca. 4 minutter på hver side.
-
Server det nystegte kød med sky fra panden, risotto og salat.
-
Voila!