Rens og skær portobellosvampe i tern, og snit spidskål fint.
Pil og skær hvidløg i tynde skiver.
Steg portobellosvampene gyldne i lidt olie og smør på en pande. Tilsæt hvidløg og tacokrydderi det sidste minut, og smag til med salt og peber.
Tilsæt spidskål, og steg videre i 2-3 minutter.
Flæk avocadoerne, fjern stenen, og skær avocadokødet i tern. Krydr med friskpresset limesaft og salt.
Rens og snit forårsløg i tynde skiver på skrå, og rens og hak chili fint.
Lun tacoskallerne i ovnen efter pakkens anvisning.
Fordel svampefyldet i tacoskallerne, og top med cremefraiche, avocado, forårsløg og chili.
Servér med det samme, mens de er lune.
Rens og skær portobellosvampe i tern, og snit spidskål fint.
Pil og skær hvidløg i tynde skiver.
Steg portobellosvampene gyldne i lidt olie og smør på en pande. Tilsæt hvidløg og tacokrydderi det sidste minut, og smag til med salt og peber.
Tilsæt spidskål, og steg videre i 2-3 minutter.
Flæk avocadoerne, fjern stenen, og skær avocadokødet i tern. Krydr med friskpresset limesaft og salt.
Rens og snit forårsløg i tynde skiver på skrå, og rens og hak chili fint.
Lun tacoskallerne i ovnen efter pakkens anvisning.
Fordel svampefyldet i tacoskallerne, og top med cremefraiche, avocado, forårsløg og chili.
Servér med det samme, mens de er lune.