Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Svampesuppe

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pk tørret gul rørhat
  • 2 pk tørret gul rørhat
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk porrer
  • 4 stk porrer
  • {{ 6 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl kogt vand
  • 6 dl kogt vand
  • olie
  • olie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stilk citrongræs
  • 1 stilk citrongræs
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} ds kokosmælk
  • 2 ds kokosmælk
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk bouillon, hønse - eller grøntsag
  • 2 stk bouillon, hønse - eller grøntsag
  • revet citronskal som pynt
  • revet citronskal som pynt

Tilberedning

Kom svampe i en skål og hæld vandet over. Lad trække i 30 minutter. Hæld opblødningsvandet gennem et kaffefilter og gem. Skyl svampene og afdryp. Skær porrerne i 1 cm tykke skiver. Svits porrer og svampe i olie. Flæk citrongræsset, og giv roden et slag med bagsiden af kniven og kom i gryden sammen med kokosmælk, udblødningsvandet og bouillon. Lad suppen simre i ca. 12 minuttter. Fisk citrongræsset op og smid ud. Server med et drys cirtonskal. 

Tip: Smag suppen til med lidt sherry eller vermouth.